Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter

Skæremaskiner

Søger du et værktøj, der både hurtigt og præcist kan beskære dokumenter, pap og andre diverse papirvarer? Så finder du herunder et stort udvalg af skæremaskiner, der ubesværet klarer beskæring af både A4- og A3-format. 

resultater

Kvalitetsskæremaskiner fra bl.a. Dahle

Vores samarbejde med Dahle, som er en af de førende leverandører på markedet, sikrer dig ikke blot god kvalitet og præcise beskæringer, men også priser, hvor alle kan være med. Disse modeller, vi tilbyder, er alle udviklet og produceret med brugeren i fokus, hvorfor de kan betjenes af alle og enhver. På trods af at vi både tilbyder A3- og A4-format, kan langt mindre størrelsers kopipapir og papirvarer også beskæres uden besvær. Måske har du brug for at kunne beskære manuelle etiketter – herunder fx visitkort? Her vil en skæremaskine fra Mogens Daarbak være til oplagte værktøj at vælge. 

Find det hele hos Mogens Daarbak

Til mindre ud- eller beskæringer kan det være en fordel også at anskaffe sig værktøjer til netop sådanne formål. Her på webshoppen finder du både sakse og hobbyknive, der kan klippe og skære gennem et utal af forskellige papir- og papmaterialer. Derudover har vi også flere forskellige størrelsers skæreplader, så du både skåner pladen i dit bord, men også giver dig et behageligt område at arbejde på. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)