Skip to main content
Dine genveje

Prismærkeetiketter

Mangler du etiketter til din prismærkemaskine? Her finder du et bredt kvalitetsudvalg af etiketter i mange farver og størrelser til billige priser. Når du har bestilt dine varer online, behandler vi hurtigt din bestilling, så du modtager din ordre dagen efter.

resultater

Sæt pris på dine varer

Med etiketter fra Mogens Daarbak A/S skaber du overskuelighed for dine kunder. Vi har et bredt udvalg af prismærker i spændende farver – både hvid, orange, grøn og rød – både med og uden fortrykt tekst. Fælles, for dem alle, er, at de er lavet i kvalitetsmaterialer, så du er sikret en holdbar prismærkning.

Vi tilbyder et bredt sortiment

Foruden vores mange farver tilbyder vi også mange forskellige størrelser, så du kan finde dem, der passer til dine prismærkemaskiner. Hvis farverullen i dine prismærkemaskine er ved at være slidt, så finder du også det her på siden. Med vores brede udvalg af tilbehør kan du let få optimeret dit mærkningsværktøj. Mangler du i stedet en anden form for markering, tilbyder vi ligeledes forskellige stempler og tilbehør i mange farver.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)