Skip to main content
Dine genveje

Tilbehør til prismærkning

Her finder du alle former for tilbehør til prismærkning, hvor vi bl.a. tilbyder farveruller, bøjlemarkører, tekstilnåle i både hvide, grå og sorte materialer. Tag et kig i udvalget herunder, og få tilsendt dine varer direkte til din virksomhed eller hjemmeadresse. 

resultater

Alt i tilbehør til tekstilpistoler og prismærkemaskiner.

En tekstilpistol og prismærkemaskine fungerer nu engang bedst med henholdsvis tekstilsnore og prismærkeetiketter, hvorfor vi naturligvis tilbyder det her på webshoppen. På den måde bliver prismarkeringen en leg, hvor du er sikret et holdbart resultat. Alle vores produkter er i kvalitetsmaterialer til priser, hvor alle kan være med. På den måde er Mogens Daarbak A/S det oplagte valg, hvad end det drejer sig om kontorartikler, emballage eller noget helt andet.

 

Søg og du skal finde.

Vi tilbyder et bredt udvalg af varer til både virksomheden og hjemmet. Søg rundt her på siden, og find det, du søger. Hvis du har brug for vejledning, eller gerne vil se produkterne fysisk, er du meget velkommen i en af vores butikker landet over. Vi har butikker i bl.a. Aalborg, Brønderslev, Roskilde og Ribe.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)