Skip to main content
Dine genveje
Register

Registre

Køb kvalitetsregistre hos Mogens Daarbak A/S, og få styr på dine mapper med ordentlige og slidstærke registre til billige priser. Vi forhandler det register du søger, i forskellige formater, farver og størrelser, så du kan finde lige det register, der passer bedst til dine behov.

resultater

Uoverskuelighed bliver til overskuelighed med register fra Mogens Daarbak.

Mange kender formentlig situationen, hvor man ikke kan huske, hvor det bestemte dokument blev sat ind blandt alle de andre papirer. Dette kan være en frustrerende og tidskrævende proces, men ved brug af registre kan du spare meget tid. Som et alternativ til disse tilbyder vi også faneblade, som ligeledes er meget brugbare og giver dig et overblik over dine dokumenter og andre papirvarer og kopipapir. Find du register hos Daarbak.dk eller i en af vores butikker.

 

Registre til forskellige størrelser.

For at registrene kan passe til dine papirer i dit ringbind, skal de være i samme størrelser. Derfor tilbyder vi både A4, A5, A6 og mange andre størrelser, så du kan finde de størrelser, der passer til dit behov. Bestil dine varer i dag, og modtag dem i morgen – vi ser frem til at behandle din ordre hurtigt og effektivt. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)