Skip to main content
Dine genveje
Faneblade

Faneblade

Her ser du vores store udvalg af kvalitetsfaneblade til ethvert formål. Køb dine varer online, eller afhent dem i en af vores mange butikker til de samme, billige priser. Hos Mogens Daarbak A/S forhandler vi faneblade fra forskellige mærker, i forskellige størrelser, farver og materialer, så du kan få lige de faneblade du behøver.

resultater

Faneblade i alle størrelser.

Papirer kommer i mange forskellige størrelser, hvorfor faneblade selvsagt også gør det. Hos Mogens Daarbak A/S forhandler vi naturligvis forskellige størrelser i bl.a. A4 og A5. For at fanebladene skal fungere optimalt, er det nødvendigt med fx et ringbind eller brevordner. Disse egner sig desuden særligt godt til at holde styr på og opdele dokumenter i plastlommer.

 

Faneblade til formålet.

For at du kan få mest glæde af dine faneblade, skal designet passe til formålet. Af den grund tilbyder vi et bredt udvalg af både faneblade og registre, så du kan finde den, der egner sig bedst til dit formål. Faneblade fra Mogens Daarbak A/S er til kunden, der ønsker overskuelighed og en organiseret tilgang til sine papirer, hvad end det er i det private hjem eller i en virksomhed.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)