Skip to main content
Dine genveje

Bordskilte & navneskilte

Hvem har ikke prøvet at stå i den pinlige situation at skulle hilse på en vigtig nøgleperson, men på trods af personens åbenlyse vigtighed ikke at kunne huske vedkommendes navn? Med vores mange muligheder inden for navneskilte er den tid, hvor du glemmer navne, forbi! Se om du kan finde dit personlige navneskilt her på oversigten. Finder du ikke det du søger, så står vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 96 33 33 33.

resultater

Praktiske navneskilt til brug ved alle anledninger

I større forsamlinger kan det hurtigt blive besværligt at huske alles navne og arbejdsfunktion. Særligt hvis de mennesker, man skal huske, ikke er nogle, man møder hver dag i forbindelse med sit arbejde, men i stedet er ansigter, man kun ser til årlige kongresser, større møder i firmaet eller lignende. Derfor har vi hos Mogens Daarbak A/S samlet et stort udvalg af enkle men praktiske navneskilte, kortholdere, kongresmærker og bordskilte, der diskret fortæller om personen bag. Med navneskilt fra Mogens Daarbak A/S behøver ingen at føle sig forlegne. Se også vores store udvalg af clipboards, demomapper, tilbuds- og universalmapper samt visitkort for endnu flere spændende måder at præsentere sig selv og sine kompetencer på. Med vores præsentationsværktøjer bliver du husket! Skal du planlægge stor konference, så kommer du heller ikke uden om at hver deltager skal have et navneskilt. Det fås i forskellige materialer, så du finder med sikkerhed dit navneskilt her. 

Navneslikte til printeren på etiketter

Skal du producere mange navneskitle og allerede har navnene, så kan det være en fordel at benytte printeren til at lave de perfekte navneskilte. Du skal blot kopiere navnene over i en skabelon på computeren, designe dem som du vil og så er du klar til at printe. Disse navneskilte findes under etiketter.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)