Skip to main content
Dine genveje

Find dit næste whiteboard her

Hos os finder du professionelle whiteboard tavler til både erhverv og privat. Tavlerne er, i modsætning til en klassisk kridttavle, allergivenlige og nemme at rengøre, så alle kan være med, når der skal planlægges. Vi forhandler alle de bedste mærker fra Lintex, NAGA, chatboard, Post-it og Durable. Skal din whiteboard tavle hænge på væggen eller stå på gulvet, og skal det være med eller uden ramme? Er du i tvivl om, hvilken løsning, der passer dig bedst, kan du blive inspireret nedenfor eller kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

 

Mest populære

 
 

Hele udvalget

resultater

Hvad kan jeg bruge en whiteboard tavle til?

Et board bruges til alt lige fra mange forskellige erhverv til hjemmebrug. I klasse- og mødelokaler eller på kontoret er det næsten umuligt ikke at integrere et whiteboard som en del af arbejdspladsen. Det er populært at kommunikere på, ideel til formidling af kreativt arbejde, idéudvikling, visuelle præsentationer og deling af forskellige typer arbejde, da der både kan skrives derpå, men også sættes billeder, kort, m.m. op med magneter. Fordelene ved en whiteboard tavle er mindre rod, den er nem at anvende, kan både bruges som skrivetavle, opslagstavle og projektor, og så sparer du på papirforbruget.

Tag et kig i vores store udvalg, hvor du også finder lærreder, opslagstavler, planlægningstavler, transportable tavler, glastavler, skærmtavler og tilbehør til tavler.

Hvad er dit behov?

Inden du køber din whiteboard tavle, skal du starte med at afdække dit behov. Hvorhenne og i hvilket lokale skal tavlen stå? Hvis du skal bruge den hver dag på arbejdspladsen og i flere forskellige rum, anbefaler vi, at du vælger en tavle på gulvstativ, der kan transporteres fra rum til rum, og at den har glasemaljeret E3 keramisk overflade. En tavle af den kvalitet er den bedste overflade at skrive på og lettere at rengøre end andre tavler. Hvis dit behov er knap så stort, kan du vælge blandt vores mere prisvenlige tavler med lakeret overflade. Uanset hvad får du en moderne tavleløsning med uendelige muligheder!

Dobbeltsidet

Skal du bruge ekstra plads, er en dobbeltsidet tavle den rette for dig – og måske endda to dobbeltsidede tavler, hvis pladsen tillader det. På den måde er du altid sikret plads nok, når du skal formidle videre til andre. Når den ene side er tilskrevet, skal du blot vende tavlen for at få mere plads. De dobbeltsidede whiteboards har keramisk overflade og er slag og ridsefast. Ligesom du kan bruge den som skrivetavle, kan du også bruge den som opslagstavle til dine vigtigste papirer. Husk at tilkøbe magneter, der passer til dit valg af tavle.

Glastavler

Du kan få glastavlerne i flere forskellige designs. Pift lokalet op med en tavle i din yndlingsfarve og sæt dit personlig præg på rummet. Hvis du i forvejen har en enkelt glastavle, men ønsker at udvide pladsen, kan du kombinere flere glastavler på kryds og tværs og sætte dem op i forlængelse af hinanden. På den måde kan du nemt gå fra en mindre til en større tavle, hvorpå du også kan skrive og hænge papir, billeder, kort og beskeder op med magneter. Vi forhandler også uge- og månedstavler, som både er ideel at hænge op hjemme i køkkenet eller på arbejdspladsen for at skabe overblik over, hvem der har kantinetjansen. Glastavlerne er nemme at tørre af med en fugtig klud, når det skrevne tekst er tørt.

Selvklæbende film

Film er ikke en dårligere løsning end de traditionelle whiteboard tavler. Det er netop det perfekte alternativ til dér, hvor whiteboards på gulvstativ fylder for meget og ikke kan komme ind. Eksempelvis i små lokaler, hvor pladsen er trang. Film er let at viske ren, pletafvisende, kræver ingen værktøjer, kan skæres til efter behov og let påføres på forskellige overflader.

Tilbehør til din whiteboard tavle

Vi har det hele, hvis du står og mangler tilbehør til dit whiteboard. For optimale resultater anbefales det at anvende renseprodukter. Vores udvalg af tilbehør favner både renseservietter, rensespray, renseskum magneter og en opbevaringsbakke, hvori du kan sætte tavlesvampen eller flere forskelligfarvede tuscher.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)