Skip to main content
Dine genveje

Find din næste opslagstavle her

Stort udvalg af opslagstavler i mange forskellige farver, former og formater, så du har plads til alt det vigtige og inspirerende i dit liv. Vi har også skinner fra HD Design i flere størrelser til ophængning af dine yndlingsplakater. 

 

Mest populære

 
 

Hele udvalget

resultater

Skab din helt personlige stil

Her på siden finder du alt i opslagstavler – fra tavler i kork til magnetiske tavler. Vi har mange forskellige størrelser og kvaliteter, der indbyder til, at du bruger din fantasi og skaber en opslagstavle, der passer til netop dig. Hæng dine bedste minder eller inspirationskilder op, hvor du altid kan se dem, og organiser dem, som du ønsker netop i dag. I morgen er dit humør måske til noget helt andet? Udover skønne opslagstavler forhandler vi også skinner til plakatophæng samt lærrederkridttavlerplanlægningstavlerwhiteboardsskærmtavlertransportable tavlerglastavler og tilbehør til tavler.  

Opslagstavler til alle formål

Uanset om du er på arbejde eller er derhjemme er en opslagstavle et fremragende værktøj til at holde styr på vigtige aftaler, gode minder eller måske oversigten over hvem der skal have kage med på kontoret næste gang?

Det vigtigste er derfor, at du vælger en tavle, der passer præcis til dit behov. For skal den primært være dekorativ? Eller skal den i højere grad hjælpe dig til at skabe et godt overblik. Det er disse overvejelser du med fordel kan gøre dig, inden du vælger din kommende opslagstavle.

En størrelse til alle formål

Har du helt styr på, hvor bred og høj din kommende opslagstavle må være? Det er altid en god idé at få styr på målene, der hvor du ønsker tavlen skal hænges op.

Så få gang i målebåndet eller tommestokken og få helt styr på, hvad du har plads til på væggen. Med det på plads har du i hvert fald gjort et glimrende stykke forarbejde!

Hvad skal jeg hænge op?

Du har garanteret allerede en soleklar plan for, hvad der skal hænge på din opslagstavle. Hvis tavlen hænger på din arbejdsplads er det oplagte bud selvfølgelig en kalender! I har måske også en gameplan i jeres afdeling, som vil pryde enhver væg! Hvis tavlen er dedikeret til et decideret team kan huskesedler og motivationsbilleder også være ganske gode bud.

Alt i alt handler det selvfølgelig om, at du bruger tavlen til det, der gør absolut mest nytte for dig i din dagligdag.

God fornøjelse med din kommende opslagstavle!  

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)