Skip to main content
Dine genveje

Find din næste opslagstavle her

Stort udvalg af opslagstavler i mange forskellige farver, former og formater, så du har plads til alt det vigtige og inspirerende i dit liv. Vi har også skinner fra HD Design i flere størrelser til ophængning af dine yndlingsplakater. 

 

Mest populære

 
 

Hele udvalget

resultater

Skab din helt personlige opslagstavle

Hos Mogens Daarbak A/S finder du alt i opslagstavler fra tavler i kork til magnetiske tavler. Vi har mange forskellige størrelser og kvaliteter, der indbyder til, at du bruger din fantasi og skaber en opslagstavle, der passer til netop dig. Hæng dine bedste minder eller inspirationskilder op på en tavle, hvor du altid kan se dem, og organiser dem, som du ønsker netop i dag. I morgen er dit humør måske til noget helt andet? Udover skønne opslagstavler forhandler vi også skinner til plakatophæng samt lærreder, kridttavler, planlægningstavler, whiteboards, skærmtavler, transportable tavler, glastavler og tilbehør til tavler.  

Opslagstavler til alle formål

Uanset om du er på arbejde eller er derhjemme er en opslagstavle et fremragende værktøj til at holde styr på vigtige aftaler, gode minder eller måske oversigten over hvem der skal kage med på kontoret næste gang?

Uanset hvad du bruger den til skal den passe ind i det rum, hvor den skal hænge. Derfor 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)