Skip to main content
Dine genveje

Flipover & flipoverpapir

Her finder du den helt rigtige flipover til både kontoret, mødelokalet eller konferencen. Vi har flipovere i flere forskellige størrelser og til både bord og gulv, ligesom at vi også forhandler et bredt udvalg af tilbehør til flipover. 

resultater

Praktisk flipover til dit kontor

En flipover er som en oversize papirblok med masser af plads til nye idéer og kreative inputs. Brug den til konferencer eller i forbindelse med dagligdagens møder til at få samlet tankerne og helt konkret få noget ned på papir. Vi har både flipovere til gulv og bord samt masser af spændende tilbehør til din flipover. Vælg imellem mange forskellige størrelser og modeller.

Flip dine idéer over 

Er du den idé generende type? Og har du brug for at få det ned på skrift, og skabe et bedre overblik? Så skal vi nok sørge for, at du får en flipover til perfektion! Alt indenfor flipover & flipoverpapr får du til høj kvalitet hos Daarbak A/S. Er du evt stuederende, arbejdende, eller for den sags skyld entreprenør/intraprenør? Og ønsker yderlige materiale til at præsentere din fantastiske idé? Så har vi hos Daarbak A/S top kvalitets projektorerlaminering og indbinding netop til dig.

Daarbak A/S tilbyder en flipover til enhver lejlighed. Vi sørger for at du bliver udrustet med en flipover, som er perfekt netop til dig. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)