Skip to main content
Dine genveje

Tilbehør brevordnere

En brevordner eller et ringbind klarer ikke nødvendigvis organiseringen af sig selv, og har man flere eksemplarer på kontoret kan det derfor være værd at investere i praktisk tilbehør, der gør brugen af brevordner og ringbind endnu lettere. I vores sortiment finder du de klassiske hvide etiketter, der nemt og enkelt skiller hver enkelt brevordner ud fra sin sidemand i reolen. Og ja, så finder du samtidig også den uundværlige brevordnerkarrusel, der er en reol specielt designet til netop brevordnere. 

resultater

På tur med karrusellen

Den smarte brevordnerkarrusel kan du holde samling på alle dine brevordnere. Brevordnerkarrusellen er i tre etager og en fryd for øjet for den designinteresserede, der kræver anderledes løsninger, end hvad man traditionelt ser inden for opbevaring og arkivering af dokumenter i brevordnere, mapper og ringbind.

Organiser dine brevordnere yderligere i brevordnerkarrusellen ved at give dem en personlig etiket, der beskriver indholdet i den enkelte brevordner. Så kan du hurtigt og nemt altid finde præcis det, du leder efter, uden først at skulle åbne hver enkelt brevordner i jagten på den rigtige. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)