Skip to main content
Dine genveje

Ringbind

Hos os kan du finde et stort sortiment af klassiske ringbind i forskellige størrelser, farver og kvaliteter fra Elba (tidligere Bantex), Esselte og Leitz. Med et udvalg af ringbind med rygbredde fra 20 til 80 cm har vi noget for enhver smag og helt sikkert også noget for dig. I menuen til venstre kan du vælge ringbind i forskellige mærker, farver og formater. Endvidere kan du vælge at sortere efter rygbredden på ringbindet, samt om du ønsker dine nye ringbind med to eller fire ringe.

 

Mest solgte

 

Alle ringbind

resultater

Ringbind med mange muligheder

Vi kender alle de klassiske blå, røde og sorte ringbind, der gennem årtier har været fast inventar på et hvilket som helst kontor med respekt for sig selv. Her holder de styr på fakturaer, breve og andre vigtige dokumenter, der ikke må gå tabt. Det grundlæggende design har ikke ændret sig synderligt igennem årene, men mulighederne med hensyn til valg af farver, rygbredde, antal ringe med videre er flere end nogensinde før. Gå på opdagelse i vores sortiment og husk også at se vores spændende udvalg af brevordneremapper og tilbehør

Personlig organisering

Ønsker du at give organiseringen lidt mere liv og personlighed? Vi tilbyder et bredt udvalg af ringbind med mulighed for at tilpasse stilen til lige netop dig og din personlighed. Vælg f.eks. ringbind, der let kan tilpasses med en lomme på forsiden, der er ideelt til projekter, opgaver og præsentationer. Eller gå på opdagelse i vores flotte udvalg af ringbind i brillante og skinnende farver, der giver en wow-effekt og får alle dine kollegaer til at sende et beundringsværdigt blik.

Ringbind til ethvert formål

Skift de gamle, slidte og kedelige ringbind på hylden ud med nye, holdbare og smukke ringbind i neutrale eller sprudlende farver. Hos os finder du alt til arkivering og journalisering. Vores udvalg spænder bredt fra alt mellem de helt billige og budgetvenlige til de klassiske fra Elba, Esselte og Leitz. Herudover finder du også transparente ringbind, ringbind med lynlås og ringbind med lomme på forsiden, så du hurtigt og let kan personliggøre og identificere indholdet.

Miljømærkede ringbind

Vi går meget op i miljøet og arbejder målrettet for at reducere miljøpåvirkningen. Derfor har du hos os mulighed for at købe miljømærkede ringbind, der er FSC-certificerede. Køber du ringbind, der har FSC-mærket, er du med til at passe på skove, dyr og planteliv samt ordnede forhold for de mennesker, der arbejder i skovene. Ønsker du at være miljøbevidst, kan du i menuen til venstre filtrere efter kategorien ”Miljømærker”, hvorefter du kun ser ringbind, der kategoriseres som miljøvarer.

Hvorfor vælge ringbind?

Da ringbind og brevordnere ligner hinanden meget, kan det være svært at afgøre, om man skal vælge den ene frem for den anden. Hvor brevordnere som regel har 2 store ringe og en lukkemekanisme, hvor en kraftig metalløftearm åbner og lukker ringene, er ringbind mere simple, idet de typisk har 2 eller 4 ringe, som åbnes og lukkes i enten D- eller O-ringe. Da et ringbind ikke kan indeholde lige så mange ark papir som en brevordner, egner de sig derfor bedst til f.eks. prislister eller kursusmateriale, der skal udleveres til kunder. Derudover er ringbind velegnet til præsentationer, da de er noget mindre end brevordnere og dermed nemmere at bladre i.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)