Skip to main content
Dine genveje

Skolehæfter

Klassiske kladdehæfter i mange forskellige størrelser og farver fra Bantex. Fås både som kvadreret, linjeret og ulinjeret. Her finder du også den altid uundværlige mødeprotokol og kontaktbog. 

resultater

Savner du også de gode kladdehæfter fra din skoletid?

Engang skrev du stile og digtanalyser i dem. I dag er de måske gemt væk til fordel for mere moderne og elektroniske værktøjer. Dog er et kladdehæfte til stadighed et praktisk værktøj til organisering af noter og øvrige skriverier, og det klassiske hæfte ses endnu hyppigt brugt i de danske skoleklasser.  Hos os finder du et stort udvalg af hæfter i både A4, A5 og 17x21 cm. Vi tilbyder kladdehæfter i alle regnbuens farver, og du kan frit vælge mellem kvadreret, linjeret og ulinjeret papir afhængigt af, om dit eller dine elevers kladdehæfter skal bruges til tal, tekst eller tegning.  

 

Hold styr på fremmødet og de små beskeder

Nogle andre helt klassiske organiseringsværktøjer, som også hører hjemme i skoleklasserne, er mødeprotokollen og kontaktbogen. Med en mødeprotokol kan du nemt og enkelt holde styr på fremmødet i klassen, og kontaktbogen kan bruges til små beskeder skole og hjem imellem, så parterne altid har styr på, hvad der foregår. Kontaktbogen indeholder praktisk inddeling for dato og beskeder, og det er derfor altid nemt at gå tilbage og finde lige præcis den besked, man søger. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)