Skip to main content
Dine genveje

Dispensere til memoblokke

Hold bedre styr på kontorets memoblokke med en smart dispenser. Hos Mogens Daarbak A/S fører vi et bredt udvalg af holdere til memoblokke. De fås i mange forskellige diskrete designs, der ikke optager synderligt med plads på skrivebordet. Til gengæld holder dispenseren styr på dine uundværlige lapper, der nemt bliver væk og kommer til at flyde andetsteds i rummet. 

resultater

Klassisk kubus, aluminium eller måske glas? 

Uanset hvordan du ønsker at opbevare dine memoblokke, også populært kaldet post-its, har vi den helt rigtige løsning til dig. Post-its er ofte farverige og hermed dekorative i sig selv, og derfor må en dispenser gerne være enkel og diskret. Vælg eksempelvis en gennemsigtig dispenser som holder til dine memoblokke. Er du til en mere traditionel kontorløsning, forhandler vi også de populære kubusbeholdere i tråd i sort og sølv. 

 

Noter i alle regnbuens farver

Har du en dispenser, skal du selvfølgelig også have noget at fylde i den. I vores sortiment af blokke til stort og småt, finder du naturligvis et massivt udvalg af lækre post-its. Lige fra den traditionelle gule memoblok til de mere sprælske i lilla, orange eller pink. Organiser dine idéer og væk opsigt på kontoret med memoblokken som dit vigtigste værktøj. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)