Skip to main content
Dine genveje

Almindelige blokke

Vi forhandler blokke til alle formål. Vi har alt fra klassiske kollegieblokke til toplimede blokke og blokke med stub. Dyk ned i vores spændende udvalg og find netop den blok, som du har brug for. Linjeret, kvadreret, med og uden huller. Du finder det hele her hos os.

 

Mest solgte

 

Alle blokke

resultater

Få hurtigt og nemt det hele ned på papir 

Hvad end du foretrækker praktiske kvadrater eller snorlige linjer, så finder du den rette blok til formålet her. Vi forhandler et bredt udvalg af de mest almindelige typer blokke, herunder klassiske kollegieblokke i mange spændende designs og farver, og vi har i den forbindelse noget for enhver smag.

Ønsker du lidt ud over det sædvanlige bør du tjekke vores sortiment af blokke med spiralryg og limet ryg, hvor du finder kollegieblokke fra de eksklusive Oxford-serier samt Eco, Q-Line og Strong-Line.

De altid praktiske og tidløse blokke med stub fås både linjeret, ulinjeret og med eller uden huller, og vi fører mange forskellige størrelser som A4, A5 og A6. Ligeledes finder du også altid et bredt udvalg af konferenceblokke, toplimede blokke og blokke til salgsmapper i vores sortiment. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)