Skip to main content
Dine genveje

Blokke & Notesbøger

Gå på opdagelse i vores store udvalg af blokke og notesbøger. Er du på udkig efter linjeret eller ternet papir? Så har vi det hele. Vi forhandler et hav af forskellige kendte mærkevarer, og vi kan derfor næsten altid garantere, at vi har lige det, du står og mangler. 

 

Mest populære

 
 

Hele udvalget

resultater

Slip computeren og få kreativiteten i omdrejninger

Selv i disse digitale tider er det sommetider nødvendigt at gribe notesblokken og få noget ned på papir. Nogle hjerner tænker bedst, hvis hver enkelt lille idé kan udfoldes og udvikles igennem et kaos af de evigt populære post-its og kubusblokke, og andre har det bedst med mere organiserede noter på en klassisk linjeret blok, hvor alt kan holdes samlet. Er du mere til ternet papir, kan vi også hjælpe dig. Uanset hvad du foretrækker, findes det blandt vores blokke og notesbøger. Måske en old school kinabog er det rette for dig?

Også til mere praktiske formål  

Mindre kreativ udfoldelse og flere systemer. Hos Mogens Daarbak A/S finder du også noteværktøjer, der allerede er fortrykte til bestemt brug. Vi tilbyder blandt andet kasseoptællingsblokke, duplikatblokke og fakturabøger, så de vigtigste noter altid er nemt og udførligt organiseret.   

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)