Skip to main content
Dine genveje

Kontorartikler

Med vores brede udvalg af kontorartikler kan vi hjælpe med alt, hvad du mangler på kontoret. Kopipapir, post-its, kalendere og meget mere. Du finder de mest populære kontorartikler herunder, mens du frit kan navigere rundt i hele vores store udvalg gennem menuen til venstre.

kalendere

Kopipapir

arkivering

 

Populære kontorartikler


 

Hovedkatalog

skriveartikler og tegneartikler

Blokke og notesbøger

Kontorartikler til ethvert behov

Vores store udvalg af kontorartikler spænder bredt, og oftest kan du med få klik finde det, du søger, her hos os. Vi er en af Danmarks største og stolteste leverandører af kendte mærkevarer som kalendere fra Mayland, brevordnere fra Esselte og skriveredskaber fra Pilot. Vi forhandler også diverse kontorartikler fra blandt andet Bantex, Image og Post-it. Søger du ny inspiration eller ny viden om, hvad fremtiden bringer for kontorartikler, så skynd dig ind på vores blog.

Papir til alle formål

Vi ved, hvor vigtigt det er altid at have papir til rådighed på kontoret. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af kopipapir & papirvarer til alle formål. Vores sortiment er kendetegnet ved en høj kvalitet og spænder bredt fra alt mellem det klassiske A3 og A4 kopipapir samt karton til det mere specielle plotterpapir, skiltekarton, specialpapir og coated papir. Vi forhandler mange af de velkendte mærker og har uden tvivl den rigtige løsning til dig uanset, hvad du står og mangler.

Skriveredskaber i særklasse

Vi kan tilbyde et stort udvalg af miljøvenlige skriveredskaber, der for det første belaster miljøet mindst muligt, og for det andet er produceret af genanvendt plast. Kig efter Svanemærket eller BeGreen og vær med til at tage ansvar for miljøet. Vi forhandler skriveredskaber i alle tænkelige farver til ethvert behov, og du kan finde produkter fra kendte mærker som Avery, Penol og Artline, der sikrer dig de bedste og mest kvalitetsrige produkter på markedet.

Få styr på papirerne

I løbet af en arbejdsdag kan der hurtigt hobe sig en stor bunke af papirer op på skrivebordet – og inden du får set dig om, kan du ikke finde noget som helst. Her står vi til rådighed med et hav af brevordnere og ringbind, brevbakker og holdere samt plastlommer og registre, der kan hjælpe dig med at få styr på dine dokumenter. Organisering behøver dog ikke være kedeligt. Med vores store sortiment kan vi garantere, at der også er noget til dig og din personlighed, hvad enten du er ude efter et spændende og moderne design, sprudlende farver, høj kvalitet eller funktionalitet. Du kan dermed organisere dine dokumenter på en stilfuld, praktisk og æstetisk måde.

Lærreder og tavler til enhver situation

Hvad enten du skal holde møde, konference, foredrag eller præsentationer, har vi det produkt, du står og mangler. Med vores store sortiment af lærreder & tavler garanterer vi optimal illustration af dine pointer for en større forsamling. Vi tilbyder alt fra klassiske kridttavler, lærreder og opslagstavler til moderne glas- og whiteboardtavler samt et stort udvalg af tilbehør til hvert enkelt produkt.

Du finder alt til kontoret

Kvalitet er vigtigt for os, og vi forhandler derfor kun de bedste varer på markedet. Organiseringen af et kontor er dog ikke alene ringbind, A4- og printerpapir eller lommeregner. Derfor finder du også hjælp til indretningen af kontor, konferencerum og café. Tag et kig under kontormøbler og bliv inspireret af vores store sortiment og mange lækre løsninger. Se også vores leverandøroversigt her.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)