Skip to main content

Konferencebord Mesa 300X120cm Sort

Konferencebord Mesa 300X120cm Sort
  • Konferencebord Mesa 300X120cm Sort
  • Konferencebord Mesa 300X120cm Sort
  • Konferencebord Mesa 300X120cm Sort
  • Konferencebord Mesa 300X120cm Sort
  • Konferencebord Mesa 300X120cm Sort
Konferencebord Mesa 300X120cm Sort
Varenr.: 64403
Lagerstatus: 2-5 dage
Mesa er designet i 2013 af design duoen Welling/Ludvik. Welling/Ludvik har tegnet Mesa uden nogen former for pynt eller andre unødvendige detaljer. Et bord, der i kraft af sin enkelhed passer ind i en hvilken som helst indretning, hvad enten dets funktion er som spise-, skrive- eller mødebord. Med sin blot 28 millimeter tykke bordplade står Mesa nærmest som en blyantstreg gennem rummet. Bordpladen i linoleum danner en skarp kontrast til den afrundede aluminiumsramme og de V-formede ben. Designernes valg af robuste materialer, gør Mesa ekstra hårdfør over for slidtage.
kr. 16.474,00
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Bredde 120 cm
Højde 73 cm
Brand Fredericia Furniture
Farve Sort
Model Mesa 4630
Stelfarve Sort
Steltype Fast
Type Mødebord
Overfladefarve Sort
Længde 300 cm
Designer Welling / Ludvik
Form Rektangulær
Lev. varenummer 4630

Udvidet beskrivelse

Welling + Ludvik’s mission var at skabe et imødekommende bord, der holder til hvad som helst, er til at betale og fungerer i enhver sammenhæng. Med sin kun 28 mm brede vandrette profil, står det som en blyantsstreg gennem rummet. Bordpladen danner en skarp kontrast til den rundede aluminiumsramme, der glider ubesværet over i de nærmest bløde samlinger og videre ud i de V-formede ben.

Det samlede indtryk er på en gang minimalistisk og venligt. Man har fornemmelsen af, at man umuligt kan slå sig på Mesa, uanset hvor hårdt man skulle støde ind i det. Et mere praktisk blik tåler bordet også at blive udsat for. Bordpladen fås med linoleum eller laminat og er lakeret i en mat glans 30. Det underbygger det rolige indtryk yderligere, giver en behagelig kontaktflade og gør bordet mindre sårbart overfor ridser. Bordet er opbygget af rene materialer og er nemt at skille ad. Dermed kan det genanvendes miljømæssigt forsvarligt, når det en dag skal bortskaffes.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)