Skip to main content
Dine genveje
Lækkerier

Chokolade, slik, småkager og bolcher

Hos Mogens Daarbak A/S fører vi et alsidigt og skønt udvalg af lækkerier til den søde tand. Her finder du både bolcher, chokolade, småkager og diverse konfekture til enhver tænkelig lejlighed og hyggestund med kontoret.

 

Mest populære

 
 

Hele udvalget

resultater

En lille syndig eftermiddagssnack på kontoret

På nogle af de lange dage på kontoret kan man godt bare have behov for et hurtigt skud sukker. Her er vores store udvalg af forskellige lækkerier helt perfekt, da alle lækkerierne er lige til at snuppe med i farten. De er også praktiske som lidt ekstra forkælelse til mødelokalet eller receptionen. Vi har både bolcher, chokolade, småkager og diverse konfekture, så der er lidt for enhver smag og enhver sød tand. Se også vores store udvalg af forskellige juicer, kaffe, te, kildevand og kakao for ekstra forfriskninger til dig og dine kollegaer.  

 

Trængende til det helt store? 

Er du blandt de kollegaer, som konstant er trængende efter lækkerier på en lang arbejdsdag? Og er et eller to stykker, bare ikke nok? 

Hos Daarbak A/S har vi det helt rigtige til dig. Vi står nemlig til rådighed med et stort udvalg af vores kvalitets lækkerier i store udgaver/pakker. Her finder du lækkerier såsom Chokolade, bolcher og småkager i pakkestørrelser helt op til 5kg!  

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)