Skip to main content

Kakao og chokoladedrik

Hygge og forkælelse til hele kontoret med flere lækre typer kakao og varm chokolade. Fås både som sticks og hele poser. Du har derfor rig mulighed for at finde en lækker kakao til mødelokalet eller kantinen her.

resultater

Kakao er et varmt alternativ til dig, der ikke drikker kaffe

Nogle mennesker fungerer ikke uden den gode kop kaffe, som en frisk start på morgenen, eller som en opkvikker ud på de lange eftermiddage på kontoret. Andre bryder sig slet ikke om kaffe, men vil alligevel gerne være med i kaffedrikkernes sociale fællesskab i frokostpausen, og til denne gruppe tilbyder vi derfor en række cremede kakaovarianter, som erstatning for kaffen. Vi forhandler både kakao sticks fra BKI og Douwe Egberts, der giver dig dampende varm kakao på et øjeblik, og store poser med kakao- og chokoladepulver nok til mange kopper til hele kontoret. Server din kakao i et af vores skønne, farvede krus, du finder under Bestik & Service, eller brug en af vores miljøvenlige engangsartikler.

Kakao - en varm og eksotisk drik

Kakaopulver opstår ved brug af frøene fra det 4-8 meter høje kakaotræ, som vokser i det eksotiske Sydamerika. Kakaoplanten skal igennem en lang proces, for at opnå den bedst mulige smag. Her hos Daarbak har vi samlet kakaovarianter, som er blandt de bedste kakaoprodukter på markedet. Ligesom kaffe kan vores kakao også nydes med diverse lækkerier, som vi også tilbyder dig her hos Daarbak.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)