Skip to main content
Dine genveje
Espressomaskine

Kaffemaskiner og elkedler til alle behov

Vi har et bredt udvalg af kaffemaskiner og espressomaskiner. Udvalget dækker de fleste behov hos virksomheder og private. Vi har kaffemaskiner, som lynhurtig serverer instant kaffe i god kvalitet. Eller fuldautomatiske espressomaskiner, hvor de hele bønner friskkværnes for at give den ultimative kaffeoplevelse. Husk også vores side med demomodeller, hvor du kan få en kvalitetsmaskine til en ekstra skarp pris.

resultater

En espressomaskine giver kvalitetskaffe

Fællesnævneren for udvalget af vores espressomaskiner er kvalitet. Vi forhandler flere kendte mærker og har mange muligheder at tilbyde alt efter ønsker til funktioner og design på den enkelte espressomaskine. En espresso er den lille ekstra luksus, som er med til at forsøde en travl hverdag. Med en kop varm friskbrygget espresso fra en espressomaskine har du alt du behøver til en ledig stund i løbet af dagen eller hvis morgenen skal kickstartes.

Skal du vælge en kaffemaskine eller en espressomaskine?

Begge typer maskiner har hver sine fordele. En kaffemaskine, som brygger kaffe på enten formalet kaffe eller instant kaffe, serverer en let, hurtig og god kop kaffe. Specielt nogle af vores kaffemaskiner med instant kaffe, som kan brygge en kop kaffe på mindre end 10 sekunder! Der hersker naturligvis ingen tvivl om, at hvis du vil have den absolut bedste kop kaffe, så skal der investeres i en espressomaskine med hele bønner. Bønnerne friskkværnes og males, hvorefter kaffen tampes og vandet løber igennem. Resultatet er en uovertruffen kop kaffe, hvor smag, aroma og crema alle bidrager til den samlede oplevelser.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)