Skip to main content
Dine genveje

Bestik & Service

Du kommer ikke udenom at skulle investere i bestik og service. Derfor er det selvfølgelig noget, vi også tilbyder her hos Mogens Daarbak. Så hvad end du leder efter, glas, gafler, knive, skeer, kopper eller lignende, så er det her du finder det. Tilbyd dine gæster de bedste vilkår for at indtage et måltid. Er du på udkig efter engangsservice, så forhandler vi det ligeledes her hos Mogens Daarbak.

resultater

Flot og farvestrålende service til bordet

Farver gør glad og med vores lounge-service kan du dække op med kopper og tallerkener i både lime, gul og orange. Vi har også porcelænsskåle, underkopper, kokkeknive og kagespader samt meget mere uundværligt service fra blandt andet skønne Aida. Dæk op med en flot borddug og fyr op for stearinlysene for ekstra stemning og hygge. 

 

Er du den skarpeste kniv i skuffen?

I så fald vil du nok hellere være en lækker grillkniv i stål fremfor en engangskniv i plast. Sommetider er det dog sidstnævnte, der er den sikreste vinder. Engangsartikler er en nem og billig løsning, der sparer dig opvasken og skåner miljøet. Udover bestik finder du i vores sortiment også diverse kopper og tallerkener i engangsplast. Skulle du være mere til det holdbare stål, er vi dog også fuldt dækket ind på et skønt udvalg af bestik med alt fra knive og gafler til spiseskeer og teskeer.   

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)