Skip to main content

Kaffe Nordic Roast Pitalito Hele bønner 12x500g

Kaffe Nordic Roast Pitalito Hele bønner 12x500g
  • Kaffe Nordic Roast Pitalito Hele bønner 12x500g
Kaffe Nordic Roast Pitalito Hele bønner 12x500g
Varenr.: 69196 | Katalognr.: 388713
Lagerstatus: 4-9 dage
Pitalito fra Nordic Roast er en Single Origin fra Huila-regionen i Colombia. Bønnerne vaskes og til sidst lysristes for at fremme deres syrlige og fyldige smag af røde bær og blomster. Den er til dig der nyder smagen og duften af eksklusiv højkvalitetskaffe. Pitalito nydes bedst som en klassisk sort kop kaffe, så du bedre kan opleve de mange smagsnuancer.
kr. 1.051,98
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 12
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Format 500g
Brand Douwe Egberts
Type Hele bønner
Lev. varenummer 388713
OSD varenummer 388713

Udvidet beskrivelse

Denne kaffespecialitet fra Nordic Roast består af bønnetyperne Typica og Caturra, der begge er i tæt familie med kvalitetsbønnen, Arabica. De hele bønner vaskes efter plukningen for at give en aromatisk, syrlig og fyldig smag. Den syrlige og fyldige smag af røde bær og blomster fremmes af den lyse ristning. Pitalito er ristet efter den nordiske metode, hvor bønnerne ristes let, for at bevare kaffens unikke smag. Både vaskeprocessen og ristningsgraden har derfor afgørende betydning for, hvordan kaffen i sidste ende smager.

Pitalito er en Single Origin, hvilket betyder, at den altid kommer fra den samme region. Denne variant kommer fra Huila-regionen, hvor kaffen dyrkes ca. 1500 meter over havets overflade. Kaffens smag kan variere, fordi regionens klima varierer fra år til år og fra høst til høst. Mængden af sol og nedbør er nogle af de vækstbetingelser, der har betydning for, hvilken smagsnuance bønnerne ender med at have. Det særlige ved en Single Origin er, at du kan smage disse unikke variationer i kaffen.

Nordic Roast består af fire kaffespecialiteter, der enten er Single Origin eller Single Estate kaffer. En Single Estate består af bønner, der altid stammer fra den samme farm, og er endnu mere oprindelsesspecifik i forhold til en Single Origin. Alle fire varianter har derfor hver deres unikke smag og uanset, hvilke smagspræferencer du har, findes der en kaffe for dig.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)