Skip to main content

Kaffe Nordic Roast Ipanema Hele bønner 12x500g

Kaffe Nordic Roast Ipanema Hele bønner 12x500g
  • Kaffe Nordic Roast Ipanema Hele bønner 12x500g
Kaffe Nordic Roast Ipanema Hele bønner 12x500g
Varenr.: 69199 | Katalognr.: 388716
Lagerstatus: 4-9 dage
Ipanema Bourbon fra Nordic Roast er hele bønner, der stammer fra Sul de Minas i Brasilien. Kaffen er højlandsbønner og mørkristet, hvilket giver en fyldig og sødlig smag af nødder og chokolade samt en lav grad af bitterhed.
kr. 1.487,62
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 12
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Format 500g
Brand Douwe Egberts
Type Hele bønner
Lev. varenummer 388716
OSD varenummer 388716

Udvidet beskrivelse

Ipanema Bourbon er UTZ certificeret og derfor 100% bæredygtig. Farmerne, arbejderne og deres familier sikres dermed bedre sociale og økonomiske vilkår. Derudover er denne variant fra Nordic Roast en Single Estate kaffe, og indeholder derfor altid bønner fra den samme farm.

Ipanema Bourbon består af bønnetypen Yellow Bourbon og er hermed i tæt familie med kvalitetsbønnen, Arabica. Bønnerne semi-vaskes, hvilket betyder, at nogle af dem vaskes i store kar med vand for at fremme deres syrlige og fyldige smag. En anden del af bønnerne tørres ude i solen, og tilføjer kaffen en rund og blød smag. Den mørke ristning og bønnetypen resulterer i kaffens endelige smag af nødder og chokolade. Ipanema Bourbon er den mørkste af de fire varianter fra Nordic Roast.

Denne kaffe dyrkes ca. 1300 meter over havets overflade. Her dyrkes den i rød og leragtig jord, der giver kaffetræerne de bedste vækstbetingelser. Ipanema Bourbon fra Nordic Roast består af højlandsbønner, der naturligt modnes ganske langsomt for at give kaffen dens unikke smagsnuance. Single Estate betyder, at netop denne kaffe altid stammer fra den samme farm. Smagen er derfor aldrig helt den samme, fordi smagen varierer i takt med klimaet.

Mængden af sol og nedbør er nogle af de faktorer, der har indflydelse på, hvordan bønnerne i sidste ende kommer til at smage. Det er derfor altid spændende at drikke en Single Estate kaffe, fordi smagen kan have mange forskellige smagsnuancer fra høst til høst. Ipanema Bourbon kommer fra kaffefarmen Ipanema Coffees i Brasilien. Det er en meget speciel og kvalitetsrig kaffe, fordi den dermed ikke er et blandingsprodukt, når den består af Single Estate bønner.

Ipanema Bourbon fra Nordic Roast er en eksklusiv specialkaffe, der kontinuerligt byder på små smagsoverraskelser, men som stadig er velkendt i smagen. Det er en kaffe til dig, der nyder at forkæle dig selv med lækre smagsoplevelser af bedste kvalitet. Den er til dig, der nyder en fyldig og smagsrig kaffe, og som samtidig tænker på andre mennesker. En bæredygtig kaffe er god for farmerne, deres familier, miljøet og dig, der kan nyde denne specielle kaffe med god samvittighed.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)