• Kaffe Café Noir Certified Hele bønner 1000g
  • Kaffe Café Noir Certified Hele bønner 1000g

Kaffe Café Noir Certified Hele bønner 1000g

Varenr.
47778
Katalognr.
106213

JDE ProfessionalCafé Noirs hele bønner er til dig, der nyder smagen og duften af frugtagtige aromaer, med en fin syrlighed og blødhed. Kaffen har en dyb, rund og fyldig smag med en fin, ren eftersmag.

Læs mere
  • environmental icon

148,75 kr.

Antal

Pr. stk.

Spar

Levering
Forventet levering 23.09.20

Beskrivelse

Café Noirs hele bønner er til dig, der nyder smagen og duften af frugtagtige aromaer, med en fin syrlighed og blødhed. Kaffen har en dyb, rund og fyldig smag med en fin, ren eftersmag.

Denne kaffeblend er nøje sammensat af Arabica bønner fra Syd – og Centralamerika. Disse hele bønner er 100 % bæredygtige og UTZ certificeret. Kaffefarmerne og deres familier sikres dermed bedre sociale og økonomiske vilkår. Bønnerne er mellem/mørkristet og har derfor en god og intens smag.

Café Noir bruger hovedsageligt vasket Arabica bønner i deres blends. Bønnerne ligges i store kar med varmt vand, hvor den varme vand igangsætter modningsprocessen. Denne proces foregår over flere timer, men giver i sidste ende kaffens aromatiske, syrlige og fyldige smag. For at gøre kaffen endnu bedre indeholder Café Noir også en lille del uvasket Arabica bønner. De uvasket bønner får lov til at tørre udenfor i den varme sol, og giver kaffen en mere mild og blød smag.

Café Noir hele bønner er ideel til en frisk og sort kop kaffe. Hvis du er en passioneret kaffedrikker, og nyder at forkæle dig selv med den bedste kvalitet, så er Café Noir dit rigtige valg.

Der er mange muligheder med hele bønner, fordi du selv bestemmer, hvilken slags kaffe du vil bruge bønnerne til. Uanset om du foretrækker den almindelige filterkaffe, eller nyder en god stempelkande kaffe, så kan du formale bønnerne, så de passer perfekt hertil.

Leveres som helbønner.

Specifikationer

Mærke
JDE Professional
Producentens Varenummer
4009080
GTIN
5701037126057
Indhold pr. salgsenhed
6
Antal Pr. Kolli
6
Model
Café Noir
Format
1000 g
Type
Hele bønner