Skip to main content

Kaffe Café Noir Certified Hele bønner 1000g

Kaffe Café Noir Certified Hele bønner 1000g
  • Kaffe Café Noir Certified Hele bønner 1000g
  • UTZ-Certificeret
Kaffe Café Noir Certified Hele bønner 1000g
Varenr.: 47778 | Katalognr.: 106213
Lagerstatus: På lager
Café Noirs hele bønner er til dig, der nyder smagen og duften af frugtagtige aromaer, med en fin syrlighed og blødhed. Kaffen har en dyb, rund og fyldig smag med en fin, ren eftersmag.
kr. 171,43
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Antal pr. yderkarton: 6
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Brand JDE Professional
Format 1000 g
Model Café Noir
Type Hele bønner
OSD varenummer 106213
Lev. varenummer 4009080

Udvidet beskrivelse

Denne kaffeblend er nøje sammensat af Arabica bønner fra Syd – og Centralamerika. Disse hele bønner er 100 % bæredygtige og UTZ certificeret. Kaffefarmerne og deres familier sikres dermed bedre sociale og økonomiske vilkår. Bønnerne er mellem/mørkristet og har derfor en god og intens smag.

Café Noir bruger hovedsageligt vasket Arabica bønner i deres blends. Bønnerne ligges i store kar med varmt vand, hvor den varme vand igangsætter modningsprocessen. Denne proces foregår over flere timer, men giver i sidste ende kaffens aromatiske, syrlige og fyldige smag. For at gøre kaffen endnu bedre indeholder Café Noir også en lille del uvasket Arabica bønner. De uvasket bønner får lov til at tørre udenfor i den varme sol, og giver kaffen en mere mild og blød smag.

Café Noir hele bønner er ideel til en frisk og sort kop kaffe. Hvis du er en passioneret kaffedrikker, og nyder at forkæle dig selv med den bedste kvalitet, så er Café Noir dit rigtige valg.

Der er mange muligheder med hele bønner, fordi du selv bestemmer, hvilken slags kaffe du vil bruge bønnerne til. Uanset om du foretrækker den almindelige filterkaffe, eller nyder en god stempelkande kaffe, så kan du formale bønnerne, så de passer perfekt hertil.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)