Skip to main content

Jobmate - trådløs

Jobmate - trådløs
  • Jobmate - trådløs
  • Jobmate - trådløs
Jobmate - trådløs
Varenr.: 8000942
Lagerstatus: Bestillingsvare
En smartere måde at arbejde på Tendensen er ens på alle moderne arbejdspladser: Der tilbringes flere og flere timer foran computeren. Og flere og flere får problemer med smerter i ryg, nakke, skuldre og håndled. Derfor har vi udviklet Jobmate – en ergonomisk mus, som lader dig arbejde helt på kroppens præmisser. Det betyder, at du slipper for smerter og i fremtiden måske for at melde dig syg. Ganske enkelt en smart løsning på et unødigt problem.
kr. 2.295,00
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Dybde 88 mm.
Brand Jobmate
Farve Sort
Tilslutning Windows 98 SE, ME, 2000, Vista, Win 7,Windows 8 og Mac OS X.
Trådløs Ja
Lev. varenummer 500101
Længde 495 mm.

Udvidet beskrivelse

Jobmate er en ergonomisk mus som forebygger og lindrer smerter og spændinger i håndled, arme, albuer og nakke. Du arbejder centreret med hænderne hvilende på hånd¬ledsstøtten, tæt på tastaturet.

Med betjeningsstaven styrer du markøren med én eller flere fingre ad gangen. Du kan f.eks. have begge hænder på tastaturet og samtidig styre musen.

Jobmate er nem at anvende, og du lærer hurtigt knappernes funktioner. Jobmate har en meget følsom og præcis styrestav. Hvis du vil arbejde med en længere be-tjeningsstav, kan du fjerne beskyttelsen på højre side af betjeningsstaven. Jobmate passer til alle tastaturer og fås i to modeller: trådløs eller med ledning. Aftagelige, vaskbare håndledsstøtter.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)