Skip to main content
Dine genveje

Laserpatroner

Trænger din printer til en ny laserpatron, så er du kommet til det rette sted. Her finder du både tonere fra HP, OKI, Brother, HP og mange andre mærker. Desuden kan du også finde vores tonerguide her, der kan vejlede dig til at finde den rigtige laserpatron til din printer eller kopimaskine. Du kan også forsøge dig med at benytte vores søgefelt, hvor du kan søge direkte efter din printermodel.

resultater

Laserpatroner til alle printere

Det er formentlig ikke en overraskelse for nogen, at laserpatroner er nødvendige for, at din printer fungerer optimalt. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af laserpatroner, der er kompatible med mange forskellige printere. Derudover tilbyder vi også flere farver, så du kan finde netop den, din printer mangler. Er du i tvivl om, hvilken patron, der passer til din printer, så find en vejledning her, eller kontakt os telefonisk eller i en af vores butikker landet over. Du kan også benytte søgefletet, hvor ud kan søge efter din printermodel.

God kvalitet og hurtig levering

Hos Mogens Daarbak A/S er du altid garanteret billige priser, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Det samme er tilfældet her. Vores laserpatroner er produceret i kvalitetsmaterialer, der giver dig en flot og ren printerudskrivning. Det samme gælder vores tromler, wastetonerboxe, fusere og transferkits, der også er i den absolutte bedste kvalitet.

Vær forberedt

Benytter du en laserprinter, så kommer du ikke udenom, at skulle have fat i nye laserpatroner fra tid til anden. Selvom du ikke akut har behov for det, så er det altid en god idé at have en ekstra laserpatron eller to stående til den dag du løber tør. Modsat blækpatroner, så tørrer laserpatroner ikke ud og kan derfor stå længe uden at blive brugt. Så hvorfor ikke slå til nu og få dig anskaffet ekstra toner til din printer? Du kan med ro i sindet være sikker på, at dine vigtige papirer altid kan blive printet når du skal bruge dem.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)