Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter

Stik & forlængerledninger

Der er rig mulighed for at få styr på elektronikken med vores sortiment af forskellige stikdåser, dobbeltstik og forlængerledninger. Find det der netop passer til dine behov herunder.

resultater

Nogle gange er det godt at følge med strømmen

Det er sjældent nok med én strømudgang på kontoret, og det er irriterende og upraktisk, når mulighederne bliver begrænsede i mangel af noget så simpelt som en stikdåse eller forlængerledning. Med vores udvalg kan du undgå sådanne situationer uden at betale for meget. Har du mange ledninger og vil gerne holde styr på dem eller skjule dem på en pæn måde, så tilbyder vi også ledningsskjulere samt et stort udvalg af tilbehør til skriveborde, hvor du bl.a. finder kabelbakker og kabelkanaler

Vi har alt til kontoret

Hvis du har brug for mere udstyr til kontoret end en stik og ledninger, så har vi et stort sortiment af mange forskellige typer varer at vælge imellem. Vi tilbyder blandt meget andet diverse kontormaskinerpræsentationsværktøjer og printere, der alle egner sig særdeles godt til kontoret – både store som små. Du kan se produkterne her på webshoppen, og hvis du mangler hjælp eller vejledning, er du meget velkommen til enten at kontakte os telefonisk eller møde op i en af vores mange butikker.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)