Skip to main content
Dine genveje

Inkjetprintere - Multifunktion - A3

En multifunktionsprinter klarer meget mere end blot dine printopgaver. I én og samme maskine kan du både kopiere, scanne, faxe og printe. Dette sparer på pladsen og du behøver kun at have forbindelse til én maskine. Printerne i denne sektion klarer også print på A3-ark, så du også kan klare de større printopgaver. Husk også forbrugsvarer til din nye printer. Hos os kan du i samme levering få både blækpatroner og et hav af forskelligt kopipapir med til din printer, så du bare kan printe løs!

resultater

Multifunktionsprintere i høj kvalitet

Vi tilbyder et bredt udvalg af både eftertragtede mærker, men også flere forskellige modeller. På trods af printernes mange funktioner – herunder fax – er disse skabt med brugeren i fokus, hvorfor alle modeller er produceret, både så de praktiske at håndtere, men stadig med et lækkert og stilfuldt udtryk. Printerne passer til både virksomheder, skoler, privaten og mange andre steder, hvor der er behov for hurtig kvalitetsudskrivning hver gang. Selvom kvaliteten er i top, betyder det ikke, at prisen følger derefter. Vi sørger altid for, at vores kunder både får billige priser og kvalitetsprodukter. 

Stort udvalg af printere og tilbehør

Ingen printer fungerer uden papir, hvorfor vi naturligvis også tilbyder dette her på webshoppen. Du finder både almindeligt kopipapir, farvet kopipapir samt flere forskellige tilbehørsvarer til printere. Derudover har vi over 160 forskellige printere at vælge imellem, så om det er en lille printer til privaten eller en stor flerfunktionel printer, du er på udkig efter, så finder du det med stor sandsynlighed hos Mogens Daarbak. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)