Skip to main content
Dine genveje

Laserprintere (Udskrift i farve)

Tag et kig i vores udvalg af forskellige farvelaserprinter, og find modeller fra bl.a. Brother, Lexmark og HP, der alle er til særdeles fordelagtige priser og i høj kvalitet. 

resultater

Kvalitetsudskrifter med farvelaserprintere

Hvis du søger en printer, der udskriver i skarpe og flotte farver, så kan en farvelaserprinter fra Mogens Daarbak være løsningen. Foruden at udskrive sider hurtigt er disse modeller også både budget- og miljøvenlige, da de får det optimale ud af lasertonerne, så du både sparer penge, men også skåner miljøet. Det har resulteret i, at flere af vores printere har fået tildelt svanemærket, der garanterer, at varen er blandt de mindst belastende for miljøet – uden det går på kompromis med kvalitet og funktion.

Stort udvalg af printermodeller

Hos Mogens Daarbak forsøger vi hele tiden at kunne tilbyde de varer, vores kunder efterspørger. Derfor har vi over 160 forskellige printere, du kan vælge imellem, der hver især tilbyder forskellige funktioner og fordele. Vi har bl.a. plottere og storformatprintere og sort/hvid-laserprintere, der alle er til billige priser, uden det går udover kvaliteten. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)