Skip to main content
Dine genveje

Laserprintere

Her finder du et stort udvalg af kvalitetslaserprintere fra både Lexmark og Brother. Vi tilbyder både større og mindre printere, der både egner sig til det private kontor eller et større virksomhedskontor.

resultater

Laserprintere til alle behov

Med over 60 forskellige laserprintermodeller at vælge imellem finder du med stor sandsynlighed en kvalitetsprinter til netop dit behov. Vores udvalg omfatter både store modeller med mange papirbakker og -størrelser, men også mindre modeller, der er særligt gode til mindre virksomheder eller hjemmekontoret. Hvis du søger en printer til en specifik papirstørrelse, så tilbyder vi bl.a. alt-i-en-A3-printere og alt-i-en-A4-printere til de samme fordelagtige priser og samme gode kvalitet som vores laserprintere.

Vi har alt til din printer

Foruden vores brede sortiment af forskellige printertyper tilbyder vi også alt i tilbehør til din printer. Vi forhandler bl.a. kopipapir og laser- og tonerpatroner til mange forskellige printermodeller. På den måde kan du finde det hele under ét tag, og undgår derved at skulle lede på mange forskellige sider. Når du har fundet, hvad du har brug for her på webshoppen, behandler vi straks din ordre, så du kan modtage dine varer allerede dagen efter – hvis du bestiller inden kl. 14 på hverdage. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)