Skip to main content
Dine genveje

Find din nye printer her

Her finder du et bredt udvalg af kvalitetsprintere til alle behov. Vi forhandler bl.a. multifunktionsprintere med både fax, scan og kopi. I vores store sortiment finder du gode produkter af høj kvalitet fra kendte mærker som Canon, HP og Lexmark, som er store producenter af printere på verdensplan. Selvom vores produkter er af høj kvalitet, har vi stadig noget for enhver pengepung, så du er sikker på at finde den printer, der passer til dig og dine behov.

Mest solgte

 

Alle printere og scannere

resultater

Bredt udvalg af printere

Om du er på udkig efter A3-printere med faxfarvelaserprintere eller andre typer, så finder du et bredt udvalg at vælge imellem her. Med over 160 modeller at vælge iblandt er der noget for enhver smag. Du finder både store alt-i-en-laserprintere, der er særligt egnet til kontorbrug med mange print, men også mindre printere, der er anvendelige i både mindre virksomheder såvel som på hjemmekontoret. Alle vores printere er lette at installere og kompatible med alle computere. Udover printere tilbyder vi også et udvalg af tilbehør såsom papirkassetter, så du er sikker på aldrig at løbe tør for papir under print.

Scannere til kontoret og hjemmet

Hvis du ofte har behov for at scanne dokumenter ind, er det nødvendigt at have en god og effektiv scanner til formålet. Vi forhandler et stort udvalg af forskellige typer scannere i høj kvalitet og med priser, der tilgodeser enhvers behov. Fælles for vores mange scannere, som du kan finde her på siden, er den høje kvalitet, idet produkterne er produceret i kvalitetsmaterialer, der sikrer stor holdbarhed og lang levetid. Med vores brede sortiment er du sikker på at finde den scanner, der passer bedst til dig, hvad enten du skal bruge den på arbejdspladsen eller hjemmekontoret.

Printere til de helt store opgaver

Er du grafiker, eller mangler du en printer til virksomheden, der kan klare de helt store opgaver? Med vores udvalg af plottere og storformatprintere fra det velkendte mærke HP er du sikker på at finde en printer, der kan klare opgaven, når A3-størrelsen bare ikke er stor nok. Med vores professionelle maskiner kan du printe fra A3 helt op til A0. Dermed kan du være i stand til at lave alt fra foto og kunst til prøvetryk, plakater og bannere, som tidligere krævede et langt større oplag. Printerne har desuden mange praktiske tilslutningsmuligheder såsom Wi-Fi og USB 2.0 – dermed kan du undgå kabelrod, da du kan placere printerne, hvor du vil.

Find den model, der passer til dit behov

Under hver model finder du en beskrivelse og specifikationsliste, så du kan se den enkelte printers funktioner. Hvis du mangler vejledning til dit køb af printer, er du meget velkommen til enten at kontakte os telefonisk eller møde op i en af vores butikker landet over. Ét ting er sikkert; lige meget hvilken printer, du vælger, er du sikret et kvalitetsprodukt, der giver en skarp og præcis udskrift. Vi tilbyder mange forskellige typer og modeller. Se blandt andet vores modeller fra Brother, HP, Lexmark eller Canon her.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)