Skip to main content
Dine genveje

Inkjetprintere & Laserprintere

Her finder du et bredt udvalg af kvalitetsprintere til alle behov. Vi forhandler bl.a. multifunktionsprintere med både fax, scan og kopi fra bl.a. Brother, HP og Lexmark. 

resultater

Bredt udvalg af printere

Om du er på udkig efter A3-printere med fax, farvelaserprintere eller andre typer, så finder du et bredt udvalg at vælge imellem her. Med over 160 modeller at vælge iblandt er der noget for enhver smag. Du finder både store alt-i-en-laserprintere, der er særligt egnet til kontorbrug med mange print, men også mindre printere, der både er anvendelige i mindre virksomheder eller på hjemmekontoret. Alle vores printere er lette at installere og er kompatible med alle computere. 

Find den model, der passer til dit behov

Under hver model finder du en beskrivelse og specifikationsliste, så du kan se den enkelte printers funktioner. Hvis du mangler vejledning til dit køb af printer, er du meget velkommen til enten at kontakte os telefonisk eller møde op i en af vores butikker landet over. Ét ting er sikkert; lige meget hvilken printer, du vælger, er du sikret et kvalitetsprodukt, der giver en skarp og præcis udskrift. Vi tilbyder mange forskellige typer og modeller. Se blandt andet vores modeller fra Brother, Hp, Lexmark eller Canon her.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)