Skip to main content
Dine genveje
LED pærer

LED Pærer

LED-pærer er uden tvivl vejen frem på alle fronter. LED-teknologi er den perfekte kombination miljøbevdisthed og økonomi. De vinder nemlig på begge punkter. De har både længere levetid og et lavere energiforbrug end traditionelle pærer. Derudover udsender de hverken UV- eller IR-stråling. Så skal du skifte en enkelt pære eller samtlige pærer i virksomheden, husstanden eller i sommerhuset, så er det helt klart LED-pærer, du skal anskaffe dig. De tjener sig uden tvivl hjem på den lange bane, både i forhold til dine udgifter og miljøbelastningen.

resultater

LED-pærer er den energi- og miljøvenlige løsning

Selvom LED-belysning i første omgang er dyrere end andre typer, sparer det dig penge i længden. Det skyldes, at en LED-pære er meget energibesparende og udleder desuden hverken UV- eller IR-stråling. Vores pærer egner sig til den kvalitetsbevidste, der ønsker at benytte en belysning, der både gavner miljøet, men samtidig giver et behageligt lys til brug i både væglamper såvel som stander- og bordlamper.

Køb din næste langtidsholdbare LED-pære hos Mogens Daarbak A/S

Vi forhandler pærer i høj kvalitet med både store og små sokler i klar såvel som mat glas. LED-pærer fra Mogens Daarbak A/S er særdeles langtidsholdbare og har en brændetid på helt op til 30.000 timer. På den måde slipper du for at skifte pæren over dit skrivebord, i garderoben eller i receptionen o.l. i tide og utide. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)