Skip to main content
Dine genveje

Opladere & adaptere

Her finder du et stort udvalg af universaladaptere og opladere fra bl.a. Belkin og Leitz til både stikkontakter og cigarettænderen i bilen, så du hurtigt og let kan få opladet din computer, iPod, iPad eller iPhone.

 

Mest solgte

 
 

Hele udvalget

resultater

Mange modeller af opladere og adaptere

Du finder et stort udvalg af forskellige opladere og adaptere til opladning på farten, men også stationære opladere til væg samt en multioplader til flere enheder. Lige meget, hvilken model du vælger, er du sikret en hurtig og effektiv opladning af dit apparat. Alle vores produkter er produceret i særdeles gode materialer, der gør, at de kan bruges gang på gang, uden at det ses. Selvom kvaliteten er i top, betyder det ikke, at prisen følger med. Hos Mogens Daarbak A/S finder du altid kvalitetsprodukter til priser, der er helt i bund. 

Find det hele her

Er alle dine stikkontakter optaget? Så løser du problemet med kabler og stik her fra webshoppen, hvor du bl.a. finder flere forskellige stikdåser. Disse stikdåser kan bruges i alle rum – herunder også mødelokalet, hvor der ofte er gang i mange computere, tablets o.l.. Til dette tilbyder vi tilbehør til mødeborde, hvor du bl.a. finder udtræk til dockingstationer, der let kan monteres på konferencebordet

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)