Skip to main content

Covers

Vi har alle selv eller kender nogen, der har oplevet en ødelagt for- eller bagskærm på sin smartphone. Med et cover fra Belkin eller Leitz optimerer du dine chancer betydeligt for, at dette ikke sker.

resultater

Covers i mange farver og mønstre

Vi har et bredt udvalg af forskellige covers i alle regnbuens farver såsom grøn, orange og lilla, men også mere neutrale hvide, klare og sorte covers. Med et cover kan du gøre din iPhone eller iPad let at genkende og give den et personligt præg, så den skiller sig ud fra mængden. Tag desuden et kig forbi udvalget af omslag, hvor du finder samme gode, billige priser, uden der er gået på kompromis med kvaliteten.

Beskyt dine ejendele

Når man investerer i en computer, tablet eller iPhone, er vi alle formentligt interesseret i, at disse skal holde så længe som muligt. Vi tilbyder et væld af kvalitetsprodukter, der optimerer chancerne for, at dine produkter får en længere levetid. Du finder bl.a. beskyttelsesfilm, skærmfiltre og computertasker her på webshoppen, der alle er produceret i kvalitetsmaterialer, der giver den optimale støtte og beskyttelse. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)