Skip to main content
Dine genveje
Makulering

Makulatorer

Fortrolige dokumenter i virksomheden eller det private kan indeholde informationer, der ikke skal deles med andre. For at sikre dig, at disse informationer ikke kommer videre, vil en makulator være en oplagt mulighed. Herunder finder du makuleringsmaskiner fra Rexel og Fellowes.

 

Mest populære

 

Hele udvalget

resultater

Hvilken makulator skal jeg vælge?

Der er to spørgsmål, som du bør stille dig selv, når du skal vælge makulator:

1. Hvor hemmelig skal den være? Sikkerhedsklassen strækker sig fra P-1 til P-7 og deles op i strimmelmakulator og krydsmakulator. Desto højere sikkerhedsklasse, desto flere stumper bliver papiret skåret i. Krydsmakulatorer er fra P-3 og opefter, hvor papiret krydsmakuleres til konfetti i stedet for strimler, hvilket øger sikkerheden yderligere.

2. Hvor stor skal en makulator være? Har man behov for at makulere mange dokumenter dagligt, kan man med fordel vælge en makulator med en høj affaldsvolumen. Makulatorer med lav volumen er fint egnet til de mindre kontorer, hvor makulering kun er nødvendigt engang imellem.

Alt inden for makulering

Datasikkerhed er højt prioriteret i mange virksomheder, hvorfor en makulator i god kvalitet vil være oplagt at placere på kontoret. For at få det optimale ud af din makuleringsmaskine tilbyder vi naturligvis det nødvendige tilbehør til makulering, hvor du bl.a. finder poser og olie. Både selve makulatoren, men også tilbehøret er særdeles brugervenlige og kan uden besvær betjenes af personer, der ikke har haft erfaringer med makulatorer før.

Kvalitet fra Fellowes og Rexel

For at give dig den bedst mulige kvalitet af makuleringsmaskiner finder du her på siden makulatorer i forskellige prisklasser og størrelser fra Fellowes og Rexel.

Uanset dit behov er der med garanti en af maskinerne, der vil passer perfekt til dig og dit kontor.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)