Skip to main content
Dine genveje

Radioer

Her på siden finder du et bredt udvalg af DAB radioer, der passer perfekt både til din arbejdsplads og hjem til privaten.

 

Mest solgte

 
 

Hele udvalget

resultater

DAB radioer er fremtiden

Det er nok ikke nogen banebrydende nyhed, men DAB radioer er selvfølgelig fremtiden. Det er en forkortelse for Digital Audio Broadcasting og betyder, at signalet sendes digitalt, hvilket giver dig den bedst mulige lydoplevelse. Det traditionelle FM-bånd, der alle dage har været kendt for sit til tider svingende lydkvalitet, findes stadig. Men der er ingen tvivl om, at inden for en kort årrække er det DAB+ radioer, der har overtaget markedet fuldstændigt.

Hvad er DAB+?  

Og så fik vi smidt endnu et begreb på banen! Nemlig DAB+. 1. oktober 2017 overgik alle DAB-kanaler til DAB+ formaet, der gjorde plads til endnu flere kanaler både nationalt og regionalt. Den største udfordring dengang var, at DAB-radioer købt før 2012, ikke var i stand til at modtage det nye format. Denne udfordring er vi for længst over, så det er kun hvis du køber en brugt DAB radio på et loppemarked eller lignende, at du skal være ekstra opmærksom på, hvilket format den kan modtage. Den primære forskel på DAB/DAB+ er altså, at der med DAB+ blev gjort plads til flere kanaler end førhen.

Funktioner til enhver smag

Moderne radioer indeholder efterhånden mange ekstra funktioner udover blot at kunne afspille din ynglings station. Det betyder at funktioner, som eksempelvis en alarmfunktion og et AUX-stik er standard i rigtig mange radioer i dag. Det øger anvendeligheden og dine muligheder for at få endnu mere glæde ud af din enhed. Bluetooth radioer vinder for tiden også frem, sådan du via eksempelvis din mobiltelefon kan streame din ynglings musik gennem højtaleren.

Mobilitet er vigtigt

Alt andet end bilradioer skal gerne kunne tages med i hånden, og nemt flyttes til en ny placering uden alt for meget bøvl. Den digitale udvikling har også betydet, at mange radioer i dag kan fungere helt trådløst, sådan du uden problemer kan tage den med ud i haven på en varm sommerdag, eller hvis aftenhyggen på terrassen skal akkompagneres af lidt god musik.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)