Skip to main content
Dine genveje

Headsets

Her på siden finder du et bredt udvalg af headsets til din computer eller telefon. Husk at vi også har et bredt udvalg af gaming headsets.

resultater

Gå ikke ned på god lydkvalitet

Bruger du ofte telefonen i dit arbejde, kan et headset øge effektiviteten markant. Det er dog vigtigt, at du finder det rigtige, der passer til dine behov. Lydkvaliteten spiller selvfølgelig en stor rolle, for der er ikke noget værre end et headset, hvor man næsten ikke kan høre hvad personen i den anden ende siger. Derfor indeholder vores sortiment her på siden udelukkende headsets, hvor du er sikret en ordentlig lydkvalitet.

Skal det være et trådløst headset?

Om dit headset skal være trådløst eller med ledning afgøres af flere parametre. Hvis du skal bruge det i arbejdsøjemed, vil vi til enhver tid anbefale et trådløst. Det giver dig nemlig en større frihed, når du snakker i telefon, og du slipper ligeledes for at døjes med en ledning på skrivebordet. Dermed mindsker det potentielle irritationsmomenter, så du kan koncentrere dig om dine arbejdsopgaver, hvilket i sidste ende vil øge din tilfredshed med produktet.

Hvis du i stedet er på udkig efter et prisvenligt headset til hjemmebrug, vil et med ledning til enhver tid være et mindst lige så godt bud. Hvis du eksempelvis skal bruge det til videoopkald eller lignende det meste af tiden, hvor du uanset hvad befinder dig foran computeren, er du godt dækket ind uanset ledning eller ej.

Skal kunne bruges i mange timer

Hvis din arbejdsdag består af masser af telefonsnak er det vigtigt med et behageligt headset. Ørepuderne skal gerne være polstret, sådan du i endnu højere grad kan koncentrere dig om dit arbejde. I din jagt på dit nye tilbehør til computeren eller telefonen er det derfor vigtigt, at du har øje for det. Parametre som vægt og rækkevidde spiller også en rolle, da man ofte har en tendens til at bevæge sig lidt væk fra skrivebordet under længere samtaler.

Derfor er det vigtigt, at du har klarlagt i hvilke situationer, du skal anvende dit nye tilbehør. Dette giver dig de mest optimale forudsætninger for at ramme rigtigt med dit indkøb.

God lyd til alle formål

I vores lyd og billede kategori finder du produkter, der har til formål at hjælpe dig med formidabel lyd i løbet af din dag. Vi kan derfor også hjælpe dig med eksempelvis hovedtelefoner, højtalere eller radioer, hvor vi ligeledes har sat fokus på den høje kvalitet til fornuftige priser.

Udover den gode kvalitet har vi også fokus på det brede sortiment, da vores formål er at kunne hjælpe dig med alt til dit arbejdsliv. Derfor kan vi være din samarbejdspartner, når det kommer til elektronik både på arbejdspladsen, men i lige så høj grad i din fritid.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)