Skip to main content
Dine genveje

Præsentationsværktøjer

Flere forskellige effektive og stilfulde præsentationsværktøjer til virksomheden eller underviseren, der ønsker at fremstå professionel og organiseret. I udvalget herunder finder du både pegepinde, fjernbetjeninger, kort og meget mere.

resultater

Bliv organiseret med præsentationsværktøjer

Med pointere og lasere kan du let og elegant styre dine PowerPoint-præsentationer o.l., uden at skulle være tæt på computeren konstant. Det giver dig en større bevægelsesfrihed, som kan medvirke, at din præsentation bliver mere interessant og livlig for modtagerne. Derudover har mange modeller en indbygget laser, så du fx kan markere et bestemt punkt på laminerede kort o.l., der giver dig samme gode mulighed for at kunne bevæge dig mere rundt i rummet. 

Præsentationsværktøjer i mange afskygninger

Hos Mogens Daarbak finder du også det innovative og kreative papershow – også kendt som din digitale mødeassistent – der hurtigt og praktisk kan konvertere din håndskrift til digitale noter. Du finder altså et bredt udsnit af smarte og professionelle kvalitetsværktøjer, der gør arbejdet lettere i både en præsentations- og undervisningssituation. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)