Skip to main content
Dine genveje

Lyd og billede

I vores lyd og billede kategori finder du blandt andet et bredt udvalg af hovedtelefoner, højtalere, radioer og projektorer. Vi har lagt vægt på et stærkt udvalg af kvalitetsprodukter, sådan du er sikret en ordentlig oplevelse med dit nye elektronik.

 

Mest populære

 
 

Hele udvalget

resultater

Lyt til dine favoritstationer

En radio har alle dage været et fast inventar på de kontoret eller lageret. Derfor finder du også et bredt udvalg af radioer fra Pure og SACKit i vores lyd og billede kategori. De er selvfølgelig med den nyeste teknologi, sådan du både kan lytte til DAB+ kanalerne og kanalerne på det traditionelle FM-bånd. Derfor kan du med ro i sindet lytte til dine favoritstationer velvidende, at teknologien ikke løber fra dig på den front foreløbigt.

Arbejder du bedst med ro omkring dig?

Hvis du sidder ved en computer det meste af dagen, kan det engang i mellem være nødvendigt at lukke omverdenen ude og kun fokusere på dine arbejdsopgaver. Til dette formål er det perfekte redskab selvfølgelig et sæt hovedtelefoner, så du kan lytte til din yndlings musik eller podcast – i stedet for dine kollegaers summen. Når du er på farten er hovedtelefoner selvfølgelig også et gyldent redskab til at fordrive tiden på dine fly- eller togture, sådan du i højere grad kan nyde turen på en god og afslappet måde.

Gør det nemmere at snakke i telefon

Snakker du tit i telefon og er du også lidt træt af at holde den op til øret hele tiden? Så er et headset vejen frem! Udover at være lovpligtigt, hvis du snakker i telefon, mens du kører bil, er det også et ideelt værktøj til at forøge effektiviteten i din arbejdsdag. Når du arbejder vil et headset ligeledes gøre dig i stand til at betjene din computer i langt højere grad, hvilket hjælper dig godt på vej mod en effektiv arbejdsdag.

Gå ikke ned på billedkvaliteten

I mødelokalet, udstillingen eller måske endda i din hjemmebiograf kan du med fordel investere i en kvalitets projektor. Vi forhandler projektorer fra Ricoh og Epson, hvilket er din garanti for et godt og flot billede. Hvis du i stedet er på jagt efter en computerskærm, er du også kommet til det rette sted, da vi blandt andet har et udvalg af skærme fra, altid populære, HP.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)