Skip to main content
Dine genveje
Regnemaskine

Regnemaskine

Skal du lave udregninger, hvor en udskrift er fordelagtigt, så er det en regnemaskine fra Mogens Daarbak, du skal have fingrene i. Herunder finder du et udvalg af regnemaskiner med strimmel fra flere kendte mærker som Canon, Casio og Citizen. 

resultater

Brugervenlige regnemaskiner

Fælles for alle vores regnemaskiner er, at de alle er meget brugervenlige og lette at betjene. Derudover har de mange gavnlige funktioner og giver en skarp og letlæselig udskrift. Vi tilbyder både stationære regnemaskiner og regnemaskiner, du let kan tage med i hånden. Til de regnemaskiner, der er lette at have med på farten, tilbyder vi flere forskellige lædertasker – herunder bl.a attachetasker – hvor nogle modeller har et specialdesignet rum til opbevaring af regnemaskinen.

Alternative produkter til regnemaskinen

Hvis dit behov ikke kræver et udprint af dine udregninger, så har vi flere alternativer, du kan vælge imellem. Vi har både bordregnere og lommeregnere, der hver især har forskellige funktioner, så du kan finde netop den, der passer til dine formål. Når du har fundet ud af, hvilken lommeregner eller regnemaskine, der passer til dit behov, kan du bestille den direkte til din ønskede adresse. Hvis du bestiller inden kl. 14 i hverdagene, har du allerede dine varer dagen efter. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)