Skip to main content
Dine genveje

Lommeregnere

Køb din nye lommeregner hos Mogens Daarbak, hvor vi fører et bredt sortiment fra bl.a. Citizen og HP. Derudover har vi den eftertragtede Texas Instruments TI-serie, der bl.a. anbefales på mange gymnasier, men kan også sagtens bruges på kontoret til udregning af mere krævende opgaver.

resultater

Kom hjem med den rigtige lommeregner

Til din fordel kan du finde en uddybende beskrivelse af den enkelte lommeregners specifikationer, så du kan være sikker på, at du den vare, der passer til dit behov. Se desuden vores udvalg af bordregnere og regnemaskiner, der begge kan udføre diverse udregninger. Her finder du et lige så bredt udvalg af forskellige modeller med forskellige funktioner. Vi forhandler lommeregnere der bl.a. er beregnet til statistik, visning af grafer eller annuiteter. Med andre ord; mangler du en lommeregner, så er Mogens Daarbak stedet at finde den.

Stort udvalg og hurtig levering

Lommeregnere er naturligvis ikke det eneste, du kan finde her på webshoppen. Vi forhandler over 16.000 forskellige varer, der alle er klar til at blive sendt af sted med dag-til-dag-levering, så du hurtigst muligt kan få glæde af dine nye produkter. Måske søger du også andre ting til skrivebordet? Så finder du bl.a. et bredt udvalg af både skriveunderlag og pennebægre og meget, meget mere, hvor prisen naturligvis er i bund, og kvaliteten er i top. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)