Skip to main content
Dine genveje

Bordregnere

Stort udvalg af kvalitetsbordregnere fra bl.a. Casio, HP og Jeoly til både kontor- og skolebrug. Alle er udstyret med relevante funktioner, der letter arbejdet for både dig og dine kolleger.

resultater

Bordregnere i forskellige modeller

Vores udbud af bordregnere fra bl.a. Noa, Sharp og TA giver dig et stort udvalg at vælge imellem. Du finder flere forskellige designs, så der er en til enhver smag. Foruden de traditionelle bordregnere med de mest brugte og relevante funktioner, finder du også den mere avancerede finansregner, der håndterer mere krævende udregninger. Fælles for alle produkter er, at de er produceret med brugeren i fokus, hvor høj kvalitet og gode materialer er prioriteret højt til glæde for dig.

Mange at vælge imellem

Er det ikke en bordregner, du er på udkig er, så er der ingen grund til at surfe videre. Her på webshoppen finder du både lommeregnere og regnemaskiner, der begge fungerer som et ganske fornuftigt alternativ til bordregneren. Derudover er alle disse lommeregnere og regnemaskiner også et bud på en anden løsning til lommeregneren på din tablet og ipad.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)