Skip to main content
Dine genveje

Kvalitets lommeregnere & regnemaskiner

Arbejder du med større regnestykker, eller arbejder du dagligt med tal, så er en lommeregner fra Mogens Daarbak A/S næsten et uundgåeligt værktøj. Herunder finder du over 30 forskellige lommeregnere at vælge imellem fra bl.a. Casio, Texas Instruments og Citizen. Køb din nye lommeregner her på daarbak.dk inden kl. 14, og få leveret i morgen.

 

Mest solgte

 

Alle vores lommeregnere og regnemaskiner

resultater

Bliv bedre til at regne med med en lommeregner

Med en bordregner, lommeregner eller regnemaskine kan du hurtigt finde frem til resultaterne. Vi har både små, mindre avancerede modeller samt større modeller med flere funktioner – herunder bl.a. den specielle revisorfunktion. Vi har lommeregnere og regnemaskiner til alle formål lige fra barnets første lommeregner til skolebrug.

Vi har alt til kontoret

Hvis du har brug for mere udstyr til kontoret end en lommeregner, så har vi et stort sortiment af mange forskellige typer varer at vælge imellem. Vi tilbyder blandt meget andet diverse kontormaskiner, præsentationsværktøjer og printere, der alle egner sig særdeles godt til kontoret – både store som små. Du kan se produkterne her på webshoppen, og hvis du mangler hjælp eller vejledning, er du meget velkommen til enten at kontakte os telefonisk eller møde op i en af vores mange butikker. Så køb din lommeregner eller andre kontorartikler her.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)