Skip to main content
Dine genveje

Lamineringsmaskiner

Hvad enten du har behov for den store lamineringsmaskine til kontoret eller den mindre maskine til hjemmet, så findes den her. Vi har et stort udvalg af lamineringsmaskiner til både koldlaminering og varmlaminering i A3- eller A4-format. Vi har ligeledes alt i lamineringslommer og tilbehør til laminering — det hele for at komme godt i gang! 

 

Mest solgte

 

Alle lamineringsmaskiner

resultater

Smuds- og vandafvisende beskyttelse af dine vigtigste papirer

Laminering ser ikke blot professionelt ud og fremhæver farver og skarphed i motivet, det beskytter også mod fugt, snavs og ridser. Det laminerede print er vandafvisende, let at tørre af og er heller ikke på samme måde modtagelig over for vind og vejr sammenlignet med almindeligt papir, som hurtigt kan få skader og blive ødelagt, hvis det bruges til udendørs brug.

Lamineringsmaskiner i et bredt udvalg

Vores sortiment er kendetegnet ved en høj kvalitet og favner bredt lige fra lejlighedsvis brug i hjemmet til hyppig produktion på kontoret. Vi forhandler kendte mærker som Leitz, Fellowers og BNT, der sikrer dig de bedste og mest kvalitetsrige produkter på markedet. Hos Mogens Daarbak A/S tilbyder vi lamineringsmaskiner til både koldlaminering og varmlaminering og har ligeledes et stort udvalg af lamineringslommer og lamineringsfolie samt tilbehør til laminering. Er du mere ude efter den midlertidige løsning, så kan vi anbefale plastlommer, der kan anvendes igen og igen. Vi kan med garanti finde en løsning, der passer til dig og dit behov. Hvis du er i tvivl, skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 96 33 33 97 som kan guide dig til det rette valg.

Mange muligheder

Uanset, hvilken lamineringsmaskine, du vælger, fylder den ikke meget pladsmæssigt, men rummer mange muligheder. Er du på udkig efter en laminator med ingen eller minimal opvarmningstid, så du nemt og hurtigt kan få klargjort dine lamineringsopgaver eller foretrækker du en med indbygget skærekniv? Flere af lamineringsmaskinerne kan selv måle tykkelsen på papiret, og af sikkerhedsmæssige årsager har de en automatisk slukkefunktion efter 30 minutter uden brug. Hos os er mulighederne mange. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige modeller, størrelser, prisklasser, neutrale og farverige lamineringsmaskiner samt det ideelle tilbehør til det enkelte produkt. På den måde er du sikker på altid at kan skaffe det bedste til din laminator, og at den passer perfekt ind i din indretning.

Bevar det gode indhold

Vi ved, hvor vigtigt det er med god kvalitet. Laminering er en slidstærk og smart måde at beskytte børnenes tegninger, familiefotos, visitkort, skilte, plakater og andre vigtige dokumenter på, der gerne skal kunne vises frem og bruges igen og igen. Når først et dokument har været i lamineringsmaskinen, kan beskidte arbejdsfingre og fedtede børnehænder bare komme an.

Hurtigt, nemt og sikkert

Der medfølger en manual til vores produkter, så du kan blive klogere på din nye maskine. Fælles for lamineringsmaskinerne er, at de er uden komplicerede indstillinger, så du hurtigt, nemt og sikkert kan komme i gang.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)