Skip to main content
Dine genveje

Prægetape og labeltape

Stort udvalg af prægetape fra både Dymo og Brother i mange forskellige og spændende farver såsom gul, blå, grøn og rød. Du finder over 120 typer prægetape, som vi er klar til at sende af sted i dag, så du allerede kan få glæde af dem i morgen.

resultater

Labeltape til mange modeller

Næsten lige meget hvilken prægemaskine du mangler prægetape til, så finder du dem hos Mogens Daarbak A/S. Vores store udvalg favner bredt, så vi ikke blot kan tilbyde mange forskellige farver, men også forskellige typer, der passer til mange modeller. Når du har fundet de typer prægetape, du gerne vil bestille til dig selv eller virksomheden, behandler vi straks din ordre.

Labeltape er praktisk til mange formål

Du kan få stor glæde af din nye prægemaskine og dertilhørende prægetape til et utal af formål. De kan bl.a. bruges til at sætte navn på garderobeskabet, navngive brevbakker, demomapper o.l. eller til at få sat hele familiens navne på postkassen. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, da tapens kvalitet gør, at klæbeevnen er helt i top lige meget, hvilket materiale det klæbes på. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)