Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter

Softwareløsninger til din printer og dit møderum

Hvad enten du er på udkig efter en smart softwareløsning til jeres printer eller til at afholde endnu smartere videokonferencer, så findes der løsninger, der kan hjælpe jer. Vi fokuserer primært på Ricohs teknologi, da den er yderst veludviklet og anerkendt i markedet. Med det rigtige software øger du også sikkerheden i virksomhedens dokumenthåndtering, så det bliver nemmere at overholde GDPR.

 

Kontroller antallet af print og bevar sikkerheden

En Follow-You løsning med Ricoh Equitrac er en softwareløsning, som giver jer et klart overblik over alle de omkostninger, I måtte have i forbindelse med jeres kopi/print- og scanningsaktiviteter. 

Med Follow-You undgår du fejludskrivning og beskytter fortrolige dokumenter. Samtidig reduceres udgifterne til udstyr, idet de eksiste­rende produkter udnyttes mere effektivt. Ricoh Equitrac hjælper jer til at blive mere effektive og produktive, samtidig med at omkostningerne holdes nede.

 

Frihed til at afholde videokonferencer overalt

Via en simpel invitation kan alle nemt deltage i videomøder – uanset hvilken enhed de anvender. Der er dermed ikke behov for nogen større teknisk viden eller en softwareinstallation. Er du mødeafholder kan du helt enkelt styre mødet og sikre alle deltagere en god oplevelse.

 

Vil du gerne vide mere?

Så kontakt os endelig! Vores specialister er klar til at hjælpe dig, uanset hvilken softwareløsning inden for print, dokumenthåndtering eller styring af møderum, du er på udkig efter.

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)