Skip to main content
Dine genveje
Laserpointer & Pegepind

Laserpointere & Pegepinde

Få forlænget din rækkevidde med enten en traditionel pegepind eller den moderniserede laserpointer, og oplev at få mere bevægelsesfrihed under præsentationer og undervisningssituationer.

resultater

Praktiske laserpointere og pegepinde

Med en praktisk laserpointer eller pegepind i den absolutte bedste kvalitet kan du let og ubesværet bevæge dig rundt i lokalet uden at skulle være hæmmet af at være ved lærredet eller tavlen hele tiden. Den moderne og digitaliserede pegepind – laserpointeren – giver dig yderligere fordele i form af den indbyggede laser, hvor du fra lang afstand kan udpege og markere bestemte punkter i din præsentation. Disse værktøjer er næsten uundgåelige, hvis du ønsker en professionel tilgang til din undervisning og præsentationer.

Vi har alt til dine præsentationer

Som hjælp til at gøre dine præsentationer og undervisningssituationer så interessante og professionelle som muligt tilbyder vi et stort udvalg af forskellige værktøjer og hjælpemidler til dette formål. Du finder både store og flotte laminerede kort og de eftertragtede papershows, som giver dig muligheden for at gøre dine præsentationer unikke og sætte dig eget personlige præg på disse. Derudover har vi et stort udvalg af transportable projektorer, så du – lige meget hvor du befinder dig – kan afholde din præsentation. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)