Skip to main content
Dine genveje

Skærmfiltre & Rens

Her finder du vores udvalg af diverse rengøringsartikler til dit følsomme elektronik. Det er vigtigt at holde sine arbejdsredskaber rene og velfungerende, så at have de rette rengøringsprodukter, er altafgørende. Hvad end ud skal bruge, så har vi det herunder.

resultater

Rensesæt til computere og iPads

Stort udvalg af forskellige rensesæt til rengøring af fladskærme, computerskærme, touchscreens og meget andet. Se desuden vores sortiment af luftfriskere og refills, hvor du finder yderligere rengøringsartikler til skærme. Herudover har du også mulighed for at vælge blandt et stort rengøringssortiment, der bl.a. består af rengøringsprodukter og affaldssække og stativer.

Stort udvalg af skærmfiltre

Her på webshoppen finder du et stort udvalg af forskellige skærmfiltre, der passer til forskellige størrelses skærme til både iPads og computere. Med et skærmfilter beskytter du ikke blot skærmen, men skærmer også, så andre uvedkommende ikke kan se, hvad der vises på din skærm. Hvis du i stedet kun søger skærmbeskyttelse, har vi flere forskellige beskyttelsesfilm at vælge iblandt. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)