Skip to main content
Dine genveje

Rollermouse - En ergonomisk mus

Der arbejdes stillesiddende foran skærmene som aldrig før. Den konventionelle mus bruger mange timer i manges hænder hver dag. Dette kan ofte føre til overbelastning i overkroppen og museskader. Rollermouse laver om på dette. Ved at arbejde centralt med dine arbejdsredskaber opnår du en bedre holdning i overkroppen. Desuden aflastes håndleddet, da der skal mindre bevægelse til at flytte musen rundt. Se vores store udvalg og lad dig inspirere.

 

Mest solgte

 

Alle produkter

resultater

Rollermouse for en ergonomisk arbejdsstilling

Rollermouse fungerer ved at bytte den traditionelle mus ud med en rullestang, der er placeret mellem dig og tastaturet. Ved at have hænderne tæt på tastaturet og Rollermousen lige foran, er dine hænder placeret som når du skriver på tastaturet. Dermed slider du ikke på leddene hver gang du skal skifte over til din gamle mus. Du vænner dig hurtigt til en

Rollermouse og du kan opnår endnu mere komfort, hvis den anvendes med ekstraudstyr.

Contour Designs mission er at tilbyde ergonomiske redskaber, der gør dig i stand til at arbejde ved din computer med minimeret risiko for belastningsskader. De har derfor udviklet RollerMouse, der er det perfekte redskab for dig, som er på udkig efter en ergonomisk computermus. Ved at investere i en RollerMouse vil du bl.a. opleve, at dit arbejde bliver mere effektivt og at du minimere risikoen for spændinger og muskelsmerter.

3 skarpe fordele med en RollerMouse

Korrekt ergonomisk stilling
Med RollerMouse sidder du automatisk i en god og ergonomisk arbejdsstilling. Alt du behøver, er lige foran dig. 

Brug begge hænder
Med RollerMouse kan du nemt veksle mellem højre og venstre hånd, hvilket skaber større variation. 

Øg effektiviteten
Central placering og smarte funktioner gør at du arbejderhurtigt og mere effektivt med RollerMouse.

Hvilken Rollermouse skal du vælge?

Red, Red Plus og Red Max

RollerMouse Red er kendetegnet ved den kraftige rullestav i gummi og bruger innovativ teknologi, der kan forudse dine håndbevægelser. Den er dermed ideel, hvis du lægger stor vægt på individuel tilpasning og bruger størstedelen af din arbejdsdag foran en computer. RollerMouse Red leveres med en smal håndledsstøtte, Red plus med en bred håndledsstøtte og Red max med fuld armstøtte.

Pro3

RollerMouse Pro3 følger dine arm- og håndbevægelser. Den er velegnet til alle, hvad enten du arbejder med et tastatur i fuld størrelse eller foretrækker en mere tildækket rullestav. Du har muligheden for at vælge mellem to forskellige håndledsstøtter, da Pro3 leveres med en smal håndledsstøtte mens Pro3 Plus leveres men en bred.

Free3

Høj præcision kombineret med komfort og design, der indbyder til frihed. Free3 er den perfekte ergonomiske mus til dig ofte bevæger dig mellem forskellige arbejdsstationer. Den har en høj cursorhastighed, der gør det nemt og effektivt at bevæge cursoren over adskillige skærme. Længden på rullestaven gør det samtidigt nemt at variere din arbejdsstilling.

Bliv endnu klogere på de forskellige modeller i videoen herunder.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)